back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γ. Πατούλης: Θα πρέπει όλοι να δουν με θετικό πρόσημιο αυτή την εμβληματική προσωπικότητα του Πατέρα Αντώνιου

Διαβάστε επίσης

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Αθήνα 9.84, στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης και ανοίγει μια αγκαλιά αγάπης και ελπίδας στηρίζοντας το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και του Πατέρα Αντώνιου.

Στο πλαίσιο του Ραδιομαραθώνιου που διοργανώνει, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές, συγγραφείς και επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στηρίζουν την προσπάθεια του σταθμού της πόλης να βοηθήσει απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες σε ανάγκη.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη, ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργος Πατούλης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Όσο πλησιάζουν αυτές οι άγιες ημέρες, είναι ακόμη πιο σημαντική η βοήθεια και η πρσπάθεια ανθρώπων που βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Ο Πατέρας Αντώνιος και οι συνεργάτες του, έχουν αγκαλιάσε τα παιδιά προσφέροντάς τους τροφή και στέγη, βοηθούν τις ίδιες τις μητέρες να σταθούν στα πόδια τους ώστε να συνεχίσουν να είναι κοντά στα παιδιά τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγωνία του Πατέρα Αντώνιου να ζητά να βοηθήσουμε την προσπάθεια αυτή και να συνδράμουμε, με ταπεινώτητα και ουσιαστικό τρόπο.

Η Περιφέρεια Αττικής θα προσφέρει 3.000 ευρώ στον Ραδιομαραθώνιο, ενώ βοηθά και με άλλους τρόπους αυτό το έργο. Θεωρώ ότι όσοι θέλουν και μπορούν, θα πρέπει να δουν με θετικό πρόσημιο αυτή την μεγάλη, εμβληματική προσωπικότητα του Πατέρα Αντώνιου και τις προσπάθειες που καταβάλει μέσα από την Κιβωτό του Κόσμου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα