back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Σε γεμίζει σαν άνθρωπο να είσαι δίπλα σε αυτούς που αγωνίζονται για να προστατεύσουν παιδιά και μητέρες

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα προσφοράς στέλνει ο Αθήνα 9.84 με τον Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης για την «Κιβωτό του Κόσμου» που διοργανώνει σήμερα, προπαραμονή Χριστουγέννων έως τα μεσάνυχτα, τροποποιώντας το πρόγραμμά του.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί από το 1998 ο πατέρας Αντώνιος με τους συνεργάτες του, φροντίζοντας απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες σε ανάγκη.

Οι εκπομπές του σταθμού της πόλης φιλοξενούν καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές, συγγραφείς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, που μετέχουν ενεργά στη προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό.

«Η Κιβωτός κάνει μια εκπληκτική δουλειά, πραγματικά αξίζει τον κόπο ο κόσμος να βοηθήσει ώστε να προχωρήσει το έργο της. Είναι σημαντικό να προσφέρουμε και η προσφορά μπορεί να είναι σε χρήματα, σε είδος ακόμα και σε εθελοντισμό. Σε γεμίζει πραγματικά σαν άνθρωπο να κάνεις τη δουλειά που κάνει η Κιβωτός και να είσαι δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται κάθε μέρα για να προστατεύσουν αυτά τα παιδιά και αυτές τις μητέρες» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αθήνα Είσαι Εσύ” Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας συνολικά για τους φορείς που βοηθούν παιδιά, άστεγους ή τοξικοεξαρτημένους υπογράμμισε ότι «μια Δημοτική Παράταξη πρέπει να έχει την δυνατότητα και τα εργαλεία να συντονίζει όλους τους φορείς έτσι ώστε οι τελικές οι υπηρεσίες που δίνουν να είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία και να μην παλεύει ο καθένας μόνος του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα