back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Κωνσταντίνου: Η Κιβωτός αγκαλιάζει φτωχά παιδιά απ όλο τον κόσμο, καλύπτει κενά αλληλεγγύης και χρειάζεται τη στήριξη όλων

Διαβάστε επίσης

2021-12- 23

Μήνυμα προσφοράς στέλνει ο Αθήνα 9.84 με τον Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης για την «Κιβωτό του Κόσμου» που διοργανώνει σήμερα, προπαραμονή Χριστουγέννων έως τα μεσάνυχτα, τροποποιώντας το πρόγραμμά του. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί από το 1998 ο πατέρας Αντώνιος με τους συνεργάτες του, φροντίζοντας απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες σε ανάγκη.
Οι εκπομπές του σταθμού της πόλης φιλοξενούν καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές, συγγραφείς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, που μετέχουν ενεργά στη προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό.

Στον Αθήνα 984 και στον Γιώργο Αποστολίδη, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, επικεφαλής στο Δημοτικό Συμβούλιο της δημοτικής παράταξης «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας».

Όπως είπε «Η Κιβωτός του Κόσμου είναι από τις κινήσεις που συμβάλλουν στην κάλυψη των κενών αλληλεγγύης τα οποία αφήνει αυτή τη στιγμή ένα ολόκληρο Κράτος. Για εμάς, το Κράτος θα έπρεπε να είναι πιο απλόχερο ώστε να υπάρχουν περισσότερες κοινωνικές δομές για τους άστεγους, τους φτωχούς και τους απελπισμένους.

Η Κιβωτός αγκαλιάζει φτωχά παιδιά από τη Μέση Ανατολή , Ελληνόπουλα παιδιά απ όλο τον κόσμο και αυτή η πρακτική χρειάζεται τη στήριξη όλων, χωρίς δεύτερη κουβέντα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα