back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανάρπαστα τα εισιτήρια των υπεραστικών λεωφορείων, ενόψει Πρωτοχρονιάς

Διαβάστε επίσης

Ανάρπαστα τείνουν να γίνουν τα εισιτήρια των υπεραστικών λεωφορείων, ενόψει Πρωτοχρονιάς, με τις ηλεκτρονικές κρατήσεις να έχουν ήδη πάρει… φωτιά και πολλούς Αθηναίους να ετοιμάζουν βαλίτσες για να υποδεχθούν το νέο έτος στην επαρχία.

Οι αρμόδιοι στα ΚΤΕΛ Κηφισού εκτιμούν ότι η επιβατική κίνηση, συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, αναμένεται να είναι αυξημένη κατά 50%. Σε αυτό το πλαίσιο «επιστρατεύονται» περισσότερα από 100 λεωφορεία, προκειμένου να ενισχυθούν όλα τα δρομολόγια των γραμμών. « Αν χρειαστεί θα προσθέσουμε και άλλα λεωφορεία σε όλη την χώρα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό», όπως δήλωσε στον 9.84 ο διευθυντής των ΚΤΕΛ Κηφισού Παναγιώτης Βρεττός.

Ήδη από σήμερα παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση στις κρατήσεις εισιτηρίων για μακρινούς προορισμούς, όπως για Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Επίσης αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για κοντινούς προορισμούς της χώρας, κάτι που ωστόσο έχει προβλεφθεί από τους υπεύθυνους του σταθμού για την δρομολόγηση εάν χρειαστεί επιπλέον υπεραστικών λεωφορείων.

Με τα νέα μέτρα είναι υποχρεωτική η χρήση της διπλής μάσκας ή τύπου ΚΝ95 μέσα στα λεωφορεία και η πληρότητα τους δεν πρέπει να ξεπερνά το 80%.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα