back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Καλπάζει η παραλλαγή Όμικρον του κορωνοϊού και στη χώρα μας. Στο 62,1% ανέρχεται το ποσοστό των θετικών δειγμάτων στα οποία έχει ανιχνευθεί η Όμικρον στην Ελλάδα, στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Σε οκτώ συλλήψεις, αναστολή λειτουργίας 13 καταστημάτων και 549 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία σε περίπου 74.000 ελέγχους που πραγματοποίησε χθες, παραμονή Πρωτοχρονιάς, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

«Χρόνια πολλά, ευλογημένα και δημιουργικά» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αμέσως μετά την επίσημη Δοξολογία, για την έλευση του νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας.

“Μαζί, με ενότητα και ειρήνη, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της τωρινής εποχής” το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

«Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Ελπίζω όμως ότι φέτος θα επιστρέψουμε, επιτέλους, στην κανονικότητα” δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην Προεδρική φρουρά προσθέτοντας ότι η τήρηση των μέτρων και ιδίως ο μαζικός εμβολιασμός είναι μονόδρομος για την ελευθερία μας.

“Μια νέα κυβέρνηση το 2022 θα στηρίξει γιατρούς και νοσηλευτές, η σημερινή δεν έχει την πρόθεση”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” όπου βρέθηκε το πρωί και ευχήθηκε καλή χρονιά στους εργαζόμενους. “Ήθελα να βρεθώ δίπλα σας, γιατί οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην οικογενειακή θαλπωρή, αλλά εσείς είστε εδώ στην πρώτη γραμμή της μάχης” , ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ζωών σε χώρο λατρείας στο Τζαμού και Κασμίρ, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών. Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και βαθύτατα συλλυπητήρια στην κυβέρνηση και στον λαό της Ινδίας. Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν όταν πλήθος πιστών ποδοπατήθηκε μέσα σε ινδουιστικό χώρο λατρείας σήμερα, Σάββατο, στο ινδικό τμήμα του Κασμίρ.

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος, για σήμερα στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία 17 βαθμοί Κελσίου. 16.8 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα