back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής και πέντε πλημμελήματα για κατοχή εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του Αιγύπτιου ο οποίος χθες εισέβαλε στο διαμέρισμα συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα και την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες, ενώ απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν σε πολλά σημεία της επικράτειας από κόσμο που έσπευσε να κάνει δωρεάν rapid test, την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον εκτοξεύει τα κρούσματα στα ύψη. Αύριο Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται σε 129 κεντρικά σημεία σε όλη τη χώρα. Αναλυτικά στον ιστότοπο του σταθμού μας 3w.Athina984.gr

Μέσα στην εβδομάδα, Τρίτη ή Τετάρτη, θα συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών για να εισηγηθεί για το άνοιγμα των σχολείων, ωστόσο το βασικό σενάριο, η βούληση και η αρχική θέση, είναι τα σχολεία να ανοίξουν στις 10 Ιανουαρίου, αλλά με πιθανή επικαιροποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, κυρίως με περισσότερα τεστ, τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Εμβολιασμούς κατά της Covid-19 σε πολίτες της Θεσσαλονίκης χωρίς ραντεβού θα πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα κινητή μονάδα εμβολιασμού της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Σε εφαρμογή τέθηκε το νέο σύστημα επικουρικής ασφάλισης για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας από την 1η Ιανουαρίου 2022. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η δημιουργία ατομικού λογαριασμού («κουμπαρά») για κάθε νέο ασφαλισμένο και η εισαγωγή κεφαλαιοποιητικών στοιχείων στην επικουρική ασφάλιση με την ίδρυση του δημόσιου Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ), προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο κίνδυνος από τη δημογραφική γήρανση του πληθυσμού.

Η πρεσβεία του Κουβέιτ στο Ηνωμένο Βασίλειο ενθάρρυνε τους πολίτες του, να εγκαταλείψουν τη Βρετανία εξαιτίας της «ουσιαστικής και απροσδόκητης» αύξησης των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον στη χώρα.

Και ο ΚΑΙΡΟΣ

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί για αύριο στην Αττική . Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς. 17.9 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα