back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Μοσχάτο: Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου σε 40χρονο Γεωργιάνο, έξω από το σπίτι του στην οδό Ταξιαρχών. Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τρεις θανατηφόρες σφαίρες μπροστά στα μάτια της συζύγου και του ανήλικου παιδιού του. Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή συμβόλαιο θανάτου κάνει λόγο η αστυνομία. Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες.

Αίσιο τέλος στο περιστατικό ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα. Με την συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ο δράστης ο οποίος απειλούσε να σκοτώσει την όμηρο σύντροφό του και να ανατινάξει την πολυκατοικία, συνελήφθη, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχάρη τους αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή τους ικανότητα.

Η Πανδημία σαρώνει όλη την Ευρώπη και τη χώρα μας. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 30.010 νέα κρούσματα και 59 επιπλέον θανάτους. 620 είναι οι ασθενείς covid που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Από τις λοιμώξεις 11.964 κατραγράφηκαν στην Αττική και 3533 στην Θεσσαλονίκη. Νέα αρνητική πρωτιά για τον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας με 3.721 νέα κρούσματα! Στην Αττική το 78% των κρουσμάτων οφείλονται στην μετάλλαξη ‘’Ο’’, στην επικράτεια το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 62,1%.

Δωρεάν rapid test θα πραγματοποιεί και σήμερα ο ΕΟΔΥ. Κινητές Μονάδες θα βρίσκονται σε 30 περιοχές σε όλη την επικράτεια. Στην Αττική, από τις εννέα το πρωί έως τις τρεις μετά το μεσημέρι, στους Δήμους Νέας Σμύρνης και Αιγάλεω.

Σημαντικές αλλαγές -προς τα πάνω ή προς τα κάτω – σε συνολικά 20 φόρους, μεταξύ τους ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος μεταβίβασης, επιφέρουν οι νέες αντικειμενικές αξίες, που ισχύουν από φέτος σε 3500 περιοχές της χώρας.

Μειώσεις από 2 έως 10% ισχύουν από πρώτη του έτους στους συντελεστές του ειδικού τέλους κινητής τηλεφωνίας, τόσο για τους συνδρομητές όσο και για κατόχους καρτοκινητής. Από το ειδικό τέλος απαλλάσσονται πλήρως όλοι οι συνδρομητές από 15 έως 29 ετών.

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ μπαίνουν από Δευτέρα οι ιδιοκτήτες οχημάτων, που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ ή είναι ανασφάλιστα. Οι διασταυρώσεις στοιχείων θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω των εφαρμογών MyAuto και AuditCAr, ενώ οι καταλογισμοί προστίμων θα γίνονται αυτόματα στο taxisnet.

Και ο ΚΑΙΡΟΣ στην Αττική

Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση. Θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 10,7 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα