12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το INNOVATHENS εγκαινιάζει το 2022 με μία νέα ενότητα Podcast

Διαβάστε επίσης

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται το 2022 με μία ολοκαίνουργια ενότητα Podcasts αλλά και ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου επαγγελματία.

Τα podcast

Το podcast, ένα από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα κανάλια επικοινωνίας των τελευταίων ετών που έχει κατακτήσει εκατομμύρια ακροατές παγκοσμίως, έρχεται από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 στις 08.30 και κάθε Δευτέρα ίδια ώρα στο κανάλι του INNOVATHENS στο Anchor για να δώσει απαντήσεις στα πιο καίρια ερωτήματα του σύγχρονου επαγγελματία. Η νέα, πολυαναμενόμενη ενότητα podcasts είναι digital oriented και αποτελείται από τέσσερις σεζόν, 12 ολιγόλεπτων επεισοδίων η καθεμία (σύνολο 48) που θα καλύψουν τα πεδία Digital Marketing, Social Media, Content Marketing, Ads & Online PR Mail Marketing.

Τα εργαστήρια και τα δωρεάν σεμινάρια Ιανουαρίου

Τα εργαστήρια και τα δωρεάν σεμινάρια Ιανουαρίου, ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, μέσω ZOOM ή live streaming. Στο πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της χρονιάς, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τομείς όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, το SEO, το project management και την ανάπτυξη soft skills.

Αναλυτικότερα:

οι υποψήφιοι digital marketers έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσα από το 3ήμερο εργαστήριο Digital Marketing που θα παρουσιάσει σε 12 ώρες πώς χτίζεται μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα social media, τα Google Adwords και Analytics κ.ο.κ. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται ιστοσελίδες, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του SEO και το engagement ενώ στο τέλος του εργαστηρίου θα είναι σε θέση να προβλέπουν τα ρίσκα στο digitalmarketing και να διακρίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους.

Για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο σε αυτό τον τομέα, το 5ήμερο πρόγραμμα Digital Marketing ξεκινά στις 10 Ιανουαρίου και θα «τρέξει» όλη τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα (early bird έως την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου). Μέσα από έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων συνολικής διάρκειας 20 ωρών, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν επιτυχημένα websites και να υλοποιούν ενέργειες mobile marketing+PL System, θα γνωρίσουν τις τεχνικές SEO (ειδικότερα, το πεδίο των expired fields), θα ανακαλύψουν εναλλακτικές επιλογές διαφήμισης και τα σημαντικότερα tips των δημοφιλέστερων social media. Ακόμη, το εργαστήριο θα εξετάσει το podcast σε επίπεδο expand on+expand off για landing pages και τη σημασία των one-page-sites με apps.

Στο εργαστήριο WordPress Websites & SEO, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς φτιάχνεται ένα website… από το μηδέν, ενώ για τους επαγγελματίες στους χώρους της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ καθώς και για δημοσιογράφους, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, έρχεται για πρώτη φορά το SEO Short Business Course για να παρουσιάσει με πρακτικό τρόποτα «μυστικά» για την βελτιστοποίηση ενός website ή e-shop στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Το πρόγραμμα εργαστηρίων ολοκληρώνεται με δύο εργαστήρια σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), lifecoach και ιδρύτρια της εταιρείας. Το BeYou…Unique θα εξερευνήσει μία μετα-δεξιότητα του 21ου αιώνα, την αυτογνωσία, προ(σ)καλώντας μας να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να αποκτήσουμε επίγνωση των σκέψεων, των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς μας και να βιώσουμε τη ζωή μας σε αρμονία με τον εαυτό μας και τους άλλους. ή, τόσο σε προσωπικό όσο σε και επαγγελματικό επίπεδο.

Δωρεάν σεμινάρια

Σταθερό ραντεβού και αυτόν τον μήνα για το κοινό του INNOVATHENS είναι τα καθιερωμένα δωρεάν σεμινάρια. Το Personal Development θα καταδείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership), ενώ στο Πάτα pause! (σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab) θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο.

Τέλος, το 2ωρο live streaming Project Management θα απαντήσει σε ερωτήματα όπως τι είναι το project management, πόσο διαφέρει η διαχείριση ενός έργου από την διοίκηση μιας επιχείρησης, πώς συνδυάζεται η αποτελεσματική ηγεσία με την ομαδική συνεργασία, πώς αναπτύσσεται και αξιοποιείται  το πνεύμα της ομάδας, καθώς και επίκαιρα ζητήματα όπως η διαχείριση από απόσταση και πώς το project management σε περιόδους κρίσης.

INFO

Μαζί με τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο, ο δ/ντης του INNOVATHENS Αντώνης Οικονόμου, ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεγάλη εμπειρία σε τεχνική διεύθυνση έργων βιομηχανικής αυτοματοποίησης, διαχείριση Προγραμμάτων R&D στα πεδία της Ρομποτικής και της Πληροφορικής και διοίκηση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. Προσφέρονται έκπτωση 50% στα εργαστήρια, για όλο τον χρόνο, καθώς και μοναδικά προνόμια, όπως πρόσβαση σε premium περιεχόμενο και εξατομικευμένο coaching, αν γίνετε μέλη μέσα από το INNOVATHENS Membership.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα