back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Για την τραγελαφική κατάσταση στα σχολεία, ευθύνεται η κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

Για την τραγελαφική κατάσταση στα σχολεία, ευθύνεται η κυβέρνηση δήλωσε με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Aνοιχτά και ασφαλή σχολεία σημαίνει πρώτα από όλα αραίωση των μαθητών, σημαίνει κατάργηση των συγχωνεύσεων, σημαίνει προσλήψεις μαζικά εκπαιδευτικών, δασκάλων, καθηγητών, νηπιαγωγών», σχολιάζει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ. «Η κυβέρνηση δυστυχώς κινείται στην αντίθετη εντελώς κατεύθυνση από όλα αυτά», τονίζει ο κ. Κουτσούμπας ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με το ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας(ΑΣΓΜΕ) επισημαίνοντας ότι «για την τραγελαφική κατάσταση, που επικρατεί στα σχολεία σε όλη την χώρα, ευθύνεται η ελληνική κυβέρνηση».

«Με αυτή την αγωνία λοιπόν και την ανησυχία ξεκινάμε τη νέα περίοδο, τη νέα χρονιά με τα σχολεία στην ουσία κλειστά, πάρα πολλά κλειστά, και άλλα να γίνονται μόνο εστίες υπερμετάδοσης και να δημιουργούν γενικότερα ανησυχίες και κινδύνους. Εσείς, ως Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας προφανώς έχετε πιο σαφή εικόνα και να δούμε πως θα προχωρήσουμε σε αγωνιστική πάντα, κατεύθυνση» κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα