back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δύσκολη πρόκριση για Σαμπαλένκα-Αποκλεισμός για Μουγκουρούθα και Κονταβέιτ

Διαβάστε επίσης

Η Αρίνα Σαμπαλένκα δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να προκριθεί στον 3ο γύρο του Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη.

Η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, απέκλεισε δύσκολα την Κινέζα, Βανγκ Σινγιού (Νο 100) με 1-6, 6-4, 6-2.

«Έχω μεγάλη εμπειρία παίζοντας χωρίς το σερβίς μου. Έλεγα στον εαυτό μου ότι είχα αρκετά εφόδια για να νικήσω αγώνες, χωρίς το σερβίς μου», σχολίασε η Σαμπαλένκα μετά τον αγώνα.

Παράλληλα, η Ισπανίδα, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Νο 3), αποκλείσθηκε πρόωρα από το κορυφαίο τουρνουά, καθώς ηττήθηκε με 6-3, 6-3 από την Γαλλίδα, Αλίζ Κορνέ (Νο 61), η οποία είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Την ξέρω καλά, καθώς την έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Την τελευταία φορά, την νίκησα στο χορτάρι, οπότε ήξερα τι να περιμένω και ήξερα πώς να την φέρω σε δύσκολη θέση. Ημουν εξαιρετικά συγκεντρωμένη κι ένιωθα πραγματικά καλά».

Όσον αφορά στην Εσθονή, Ανέτ Κονταβέϊτ (Νο 7), αποκλείσθηκε επίσης πρόωρα, καθώς ηττήθηκε με 6-2, 6-4 από την Δανή, Κλάρα Τάουσον (Νο 39), ενώ η Πολωνή, Ιγκα Σβιάτεκ (Νο 9)επικράτησε άνετα με 6-2, 6-2 της Σουηδής, Ρεμπέκα Πέτερσον (Νο 82).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα