back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τζόκοβιτς: Αγόρασε μετοχές εταιρείας που ψάχνει φάρμακο για την Covid-19

Διαβάστε επίσης

Mπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να αρνείται πεισματικά να εμβολιαστεί κατά της Covid-19, όμως σύμφωνα με το Reuters, το καλοκαίρι του 2020, η οικογένειά του εξαγόρασε το 80% των μετοχών της βιοτεχνολογικής εταιρείας “QuantBioRes”, που έχει έδρα τη Δανία.

Με αυτή την κίνηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 34χρονος Σέρβος μπήκε στη μάχη για την καταπολέμηση της Covid-19, μιας και στόχος της συγκεκριμένης εταιρείας, είναι να αναπτύξει την αποτελεσματικότερη θεραπεία για τη λοίμωξη.

Ο CEO της “QuantBioRes”, Ιβάν Λοντσάρεβιτς, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Νόβακ έχει αγοράσει το 40.8% των μετοχών της εταιρείας, με την γυναίκα του, Γελένα, να έχει στην κατοχή της το 39.2%.

Σύμφωνα με τον Λοντσάρεβιτς, η εταιρεία έχει 11 ερευνητικές ομάδες, σε Δανία, Σλοβενία και Αυστραλία, οι οποίες ψάχνουν για την θεραπεία που θα κερδίσει τον κορονοϊό. Δεν προσπαθούν να φτιάξουν εμβόλιο, αλλά ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη θεραπεία.

Η πλευρά Τζόκοβιτς δεν έχει επιβεβαιώσει -μέχρι στιγμής- την συγκεκριμένη είδηση, όμως ήδη στη Σερβία είναι το Νο1 θέμα της ημέρας.

πηγή-tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα