back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η πρόεδρος του Αθήνα 9.84 στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί στη Κιβωτό του Κόσμου η πρόεδρος της Δ.Ε.Ρ.Α (Αθήνα 9.84) Πόπη Δομάζου με αφορμή τον απολογισμό στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Ραδιομαραθωνίου, που διεξήχθη στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης στις 23 Δεκεμβρίου.

Η πρόεδρος εξήρε την προσπάθεια της Κιβωτού η οποία έχει βραβευτεί πολλές φορές για το έργο της. 

«’Είμαι συγκινημένη και νιώθω τεράστια χαρά που μέσα από τις προσφορές και την αλληλεγγύη του κόσμου καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μέσω του Ραδιομαραθωνίου Αλληλεγγύης το ποσό των 57.000€, βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο σπουδαίο έργο του Πάτερα Αντώνιου», τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Δομάζου.

Από την πλευρά της η  πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, αφανής ήρωας της Κιβωτού, ευχαρίστησε την κα. Δομάζου για τη στήριξη του Αθήνα 9.84 ενημερώνοντάς την παράλληλα για τη “αποστολή” που επιτελείται στις δομές τους, η οποία στηρίζεται κυρίως στις πρωτοβουλίες, στις δράσεις, στις συνεργασίες απλών ανθρώπων και στο μεγάλο δίκτυο εθελοντών.

Η πρόεδρος του Αθήνα 9.84 συνοδευόμενη από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ρ.Α. Χριστίνα Κόκκοτα και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Τζιβελέκη, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Κιβωτού όπου μικρά καθώς και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας συνδυάζουν μάθηση, ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα