back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεύτερο “διπλό” του Παναθηναϊκού, 1-0 στη Νίκαια

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Νίκαια και πήρε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού.

Ο Ιωνικός παρατάχθηκε με «συμπαγή» άμυνα και «σφιχτό» κέντρο προκειμένου να προκαλέσει πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας από την πλευρά του Παναθηναϊκού και τα είχε καταφέρει για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Μάλιστα με τους Τουράμ και Λένις να είναι ταχείς κατάφερνε να προκαλεί αναστάτωση στα καρέ του Μπρινιόλι, χωρίς όμως να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Το κατάφερε όμως ο Παναθηναϊκός, που με τον Αϊτόρ στο 38’ νίκησε τον Χουτεσιώτη και άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο πλάνο και στο β΄ μέρος με τον Ιωνικό να έχει πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων ζητώντας άλλωστε κάτι περισσότερο για να ισοφαρίσει.

Μάλιστα είχε και δοκάρι στο 48′ με τον Άοσμαν, ο οποίος σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα βρήκε στον Χουάνκαρ και στο δοκάρι!

Οι αλλαγές του Δημήτρη Σπανού έκαναν πιο επιθετική την ομάδα του, υποχρεώνοντας τον Παναθηναϊκό σε… δεύτερο ρόλο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Μικρογραφία

ΙΩΝΙΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Γήπεδο: Νεάπολης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερς: Αϊτόρ (38’)

Κίτρινες: Λένις (43’), Κάνιας (63’), Άοσμαν (81’) – Αϊτόρ (39΄), Σένκεφελντ (91’)

Κόκκινη: –

Συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης- Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες – Μύγας Βαλεριάνος, Κάνιας (81’ Ματσούκας), Ντάλσιο (81’ Μάναλης), Άοσμαν- Λένις (66’ Κιάκος), Τουράμ (66’ Μάντζης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι -Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ- Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (88’ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ- Αϊτόρ, Βιτάλ (66’ Παλάσιος), Καρλίτος (66’ Ιωαννίδης)

Διαβάστε το «ΦΩΣ» στο σπίτι σας με καθημερινή αποστολή στην πόρτα σας, ή στον υπολογιστή σας

Ακολουθήστε το ΦΩΣ στο Facebook και στο Instagram

Super League 1

Παναθηναϊκός

Ιωνικός

Αϊτόρ

Καρλίτος

Λούκας Βιγιαφάνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα