back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πώς κινούνται τα Μέσα Μεταφοράς λόγω της κακοκαιρίας

Διαβάστε επίσης

Προβλήματα στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς», αλλάζοντας συνεχώς τα δεδομένα κυκλοφορίας των μέσων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, την Τρίτη 25/01/2022 η κυκλοφορία των μέσων σταθερής τροχιάς θα ξεκινήσει ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕΤΡΟ: Η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται στο τμήμα Πειραιάς- Αττική και αντίστροφα από την έναρξη της λειτουργίας.

ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 ΜΕΤΡΟ: Οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά και στις 2 γραμμές από την έναρξη της λειτουργίας. Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.

ΤΡΑΜ: Η λειτουργία του Μέσου θα ξεκινήσει και στις 2 γραμμές Τραμ στις 8 το πρωί.

Ακινητοποιημένα λεωφορεία και τρόλεϊ

Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ ενημέρωσε ότι το επιβατικό κοινό ότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ την Τρίτη

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής θα διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες» επισημαίνει ο ΟΑΣΑ.

Σημειώνεται τέλος ότι καθυστερήσεις και πολλές ακυρώσεις πτήσεων είχαμε από το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Χριστιάννα Κούσιου, Ισίδωρος Ρούσσος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα