back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία λεωφορείων και τρόλεϊ – Πώς λειτουργούν τα μέσα σταθερής τροχιάς

Διαβάστε επίσης

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία λεωφορείων και τρόλεϊ από τις 7 το πρωί, ενώ έως τις 9.30 το πρωί, τα περισσότερα οχήματα παρέμεναν στα αμαξοστάσια.

Όπως τονίζει ο ΟΑΣΑ, μετά από αυτοψίες των εποπτικών συνεργείων του οργανισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων, σήμερα θα κυκλοφορήσουν τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ), με πρόγραμμα αργίας.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν αργότερα, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, τα εποπτικά συνεργεία θα παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια θα προσαρμόζονται αναλόγως.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕΤΡΟ: Η κυκλοφορία στο δίκτυο διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς- Ειρήνη και αντίστροφα.
ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 ΜΕΤΡΟ: Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και στις 2 γραμμές. Οι συρμοί προς και από το Αεροδρόμιο κινούνται χωρίς προσωρινά ενδιάμεση στάση στους σταθμούς Παλλήνη – Κάντζα και Κορωπί.
ΤΡΑΜ: Στη Γραμμή 6 «Σύνταγμα – Πικροδάφνη» τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος».

 

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, και υπό την προϋπόθεση της ελεγμένης και ασφαλούς λειτουργίας της υποδομής του δικτύου του ΟΣΕ, για σήμερα, ημέρα Αργίας, προβλέπεται να εκτελεστεί κανονικά το πρόγραμμα αργιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: δηλαδή, όπως κάθε Κυριακή, δεν θα κυκλοφορήσουν τα 1532, 1537, 1552, 1557 της Χαλκίδας και τα 4+4 ζεύγη στη γραμμή Κορωπί-Λιόσια.

Οι επιπλέον αλλαγές των δρομολογίων για το κοινό, για την 26η Ιανουαρίου συνίστανται στις ακυρώσεις:

– των πρωινών IC-50 και IC-51 στη γραμμή Αθήνας και Θεσσαλονίκης

– των πρωινών στη γραμμή της Χαλκίδας 11530, 1530, 1533.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα