back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Ψηφίζω την πρόταση δυσπιστίας

Διαβάστε επίσης

Την απόφαση του να υπερψηφίσει το ΚΙΝΑΛ την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποίησε με συνέντευξη του στο Open ο Νίκος Ανδρουλάκης προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ εμφανίσθηκε έντονα επικριτικός έναντι της κυβέρνηση λέγοντας πως «γνώριζε από ημερών την κακοκαιρία και απεδείχθη απολύτως απροετοίμαστη». Παράλληλα, εμφανίσθηκε επικριτικός και προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας τον αναξιόπιστο, υπενθυμίζοντας πως πριν από λίγο καιρό έλεγε ότι δεν ζητά εκλογές λόγω πανδημίας και έσπευσε να αλλάξει γνώμη.

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι η εντολή που πήρε είναι για αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ ενώ ως προς το σενάριο των προώρων εκλογών δήλωσε: “Είναι αδιανόητο και ανήθικο να ζητούσα τώρα εκλογές με 100 νεκρούς την ημέρα.”

Απάντηση ΚΙΝΑΛ στις ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο, αναφέρει σε απάντηση του το ΚΙΝΑΛ, με φόντο επικριτικά σχόλια των δυο κομμάτων μετά και την γνωστοποίηση της απόφασης για υπερψήφιση από το Κίνημα Αλλαγής της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας .

Ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση επισημαίνει στην ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: Απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την Κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα