back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ λόγω παγετού

Διαβάστε επίσης

Βελτιωμένη είναι την Πέμπτη η εικόνα στο μέτωπο των μέσων μαζικής μεταφοράς του λεκανοπεδίου. Τα μέσα σταθερής τροχιάς λειτουργούν κανονικά ενώ τροποποιήσεις υπάρχουν στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ λόγω του παγετού.

Στους δρόμους βρίσκεται από το πρωί όλος ο διαθέσιμος στόλος των οδικών μέσων ωστόσο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τμήματα των δρομολογίων λόγω παγετού, και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν τροποποιήσεις.

Όπως και την Τετάρτη, ο ΟΑΣΑ τόνικ ζει ότι «λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού στο οδικό δίκτυο, οι προσπάθειες του ομίλου για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου αυτό είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με προτεραιότητα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων».

Εντελώς διαφορετική είναι η κατάσταση ως προς τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς στην Αττική, τα οποία λειτουργού κανονικά. Κι αυτό γιατί αποκαταστάθηκε η πλήρης λειτουργία της γραμμής 1 -του Ηλεκτρικού (Πειραιάς -Κηφισιά), καθώς και της γραμμής 3, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας -Αεροδρόμιο και οι συρμοί πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα