back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ στη Βουλή για τον εγκλωβισμό οδηγών στην Αττική Οδό

Διαβάστε επίσης

Τρία συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με τις αστοχίες που παρατηρήθηκαν στο συντονισμό των κρατικών υπηρεσιών και την έλλειψη ανταπόκρισης από τις «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.»,θέτει το Κίνημα Αλλαγής, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, με πρώτο υπογράφοντα τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, επισημαίνουν ότι από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκύπτει ότι μεταξύ του αρμόδιου υπουργείου και της Αττικής Οδού, υπήρξε ασυνεννοησία τόσο κατά τον σχεδιασμό, όσο και κατά την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων.

Απευθυνόμενοι προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον καλούν να εξηγήσει ενώπιον της Βουλής:

1. Πότε έγιναν οι συσκέψεις πριν την εκδήλωση της χιονόπτωσης της 24ης Ιανουαρίου, ποιοι κλήθηκαν, τι προτάσεις κατατέθηκαν τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από τις «Αττικές Διαδρομές ΑΕ» και ποια τα πρακτικά με τις αποφάσεις από τις συσκέψεις αυτές; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.

2. Πότε δόθηκε η πρώτη εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό και πότε ανταποκρίθηκε η Αττική Οδός και πότε τελικά έγινε αυτό; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.

3. Πότε έγινε έλεγχος της ετοιμότητας λειτουργίας και της επάρκειας των εκχιονιστικών μηχανημάτων της Αττικής Οδού και εάν ναι ποια ήταν η αξιολόγηση του ελέγχου; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα