back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άκ. Σκέρτσος: Η συγγνώμη είναι ένα εφαλτήριο αυτογνωσίας και διόρθωσης

Διαβάστε επίσης

«Η συγγνώμη είναι ένα εφαλτήριο αυτογνωσίας και διόρθωσης και είναι σημαντικότερη από την παραίτηση και την αντικατάσταση», τόνισε στην ομιλία του ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Όπως ανέφερε, αυτή η κακοκαιρία που δεν ήταν συνηθισμένη για τα κλιματικά δεδομένα της Αττικής, μας υπενθύμισε τι πρέπει να διορθωθεί στο κράτος και πόση δουλειά πρέπει να γίνει ακόμη στον τομέα της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων. «Λέμε συγγνώμη γιατί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών κλονίστηκε αλλά δεν γκρεμίστηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Σκέρτσος διατύπωσε την άποψη ότι αυτή δεν φέρνει σε θέση άμυνας την κυβέρνηση, αλλά αναδεικνύει την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ που νιώθει να απειλείται από το ΚΙΝΑΛ.

Τρία ερωτήματα προς τον υπουργό,έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ζητώντας του να εξηγήσει αν μετείχε στις προπαρασκευαστικές συσκέψεις για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, αν αληθεύει ότι η Αττική Οδός ζήτησε να απαγορευτεί η διέλευση βαρέων οχημάτων και αν τηρήθηκαν πρακτικά από τις κρίσιμες συσκέψεις.

«Έχει βγει Δελτίο Τύπου για το ποιοι μετείχαν στη σύσκεψη…Προφανώς και συμμετείχα εκ του ρόλου μου», απάντησε ο κ. Σκέρτσος, διαψεύδοντας επίσης, ότι υπήρξε αίτημα της Ατττικής Οδού για προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο.

Για τα πρακτικά των συσκέψεων ,είπε ότι δεν γνωρίζει αν τηρήθηκαν, ωστόσο, τόνισε ότι δεν έχει κρυφτεί απολύτως τίποτα από όσα διαμείφθηκαν στη σύσκεψη αυτή.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα