back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντιπαράθεση Πλεύρη-Σκουρλέτη στη Βουλή για τις θέσεις που έχει εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση Θανάση Πλεύρη και Πάνου Σκουρλέτη για τις θέσεις που έχει εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Παύλου Πολάκη στον εμβολιασμό.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας σήμερα στις Σέρρες είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, στο οποίο θα μιλήσει ο Δημήτρης Κούβελας ο οποίος ήταν επιλογή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης φαρμάκων. Αναρωτήθηκε δε σε ποια θέση θα ήταν σήμερα η χώρα μας στην πανδημία αν ο κ Πολακης ήταν στη θέση της κ Γκάγκα και ο κ Κούβελας στη θέση του κ. Θεμιστοκλέους.

Τα αίματα άναψαν όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στην εργασιακή εμπειρία του Αλέξη Τσίπρα και στην υπόθεση Φουρθιώτη.

«Επειδή σας αρέσουν τα SMS θα σας πω πώς απευθυνόταν στο ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Καλογρίτσας: «καμάρι μου», «λεβέντη μου» απάντησε ο κ. Πλεύρης στις φωνές των βουλευτών της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «έχετε κάτι για τον κ. Φουρθιώτη; Τη λάσπη που έχετε μάθει στον ΣΥΡΙΖΑ θα τη σταματήσετε».

«Ντροπή! Τον υπόδικο υπερασπίζεστε;», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης με τον υπουργό να αναφέρει ότι ο κ Μητσοτάκης δεν ήταν ανεπάγγελτος σε αντίθεση με τον Α. Τσίπρα που δεν έχει κολλήσει κανένα ένσημο στη ζωή του.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα