back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Κεραμέως: Πρώτη φορά γίνεται πρόταση δυσπιστίας επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πρόβλημα με τους πολίτες

Διαβάστε επίσης

«Δεν είναι η πανδημία ούτε η πρόσφατη κακοκαιρία ο πραγματικός λόγος κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας αλλά η πτώση που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις καθώς κινδυνεύετε να γίνετε τρίτο κόμμα», είπε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε οτι η κυβέρνηση ζήτησε συγγνώμη στους πολίτες για τα προβλήματα της κακοκαιρίας. Η κ. Κεραμέως υπεραμύνθηκε της πολιτικής της στο υπουργείο Παιδείας και αναφερόμενη στην τηλεκπαίδευση τις ημέρες της κακοκαιρίας είπε πως στα μαθήματα της Παρασκευής υπήρξε εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης σε ποσοστό 98,4% επί των κλειστών τμημάτων.

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής που ανακλήθηκε, πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρηματοδοτούσε την εταιρία.

«Κοιτάξτε τι εκταμιεύσεις έχετε κάνει εσείς για την εταιρία αυτή», είπε προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που νωρίτερα την κατηγόρησε για αναχρονιστικές αντιλήψεις.

«Να σας μαλώσω που το κατεβάσατε αυτό το βίντεο, γιατί ήταν συμβολή στην αίσθηση που έχουν οι Έλληνες για το χιούμορ. Το συγκρίνω με Σαίξπηρ, τον Αριστοφάνη, αν δεν είχαμε το Facebook και να βγουν αυτά τα βίντεο, με την κα Κεραμέως θα είχαμε γυρίσει στην ποδιά και στην απαγόρευση του ροκ», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για βίντεο με «σκοταδιστικές αντιλήψεις», έκανε λόγο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης μίλησε για βίντεο με μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα