back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Πολάκη και Αθανασίου – Διεκόπη η συνεδρίαση

Διαβάστε επίσης

Διεκόπη για αύριο η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, μετά την επιμονή του βουλευτή να αφιερώσει την ομιλία του στην υπόθεση Νοβάρτις, παρότι το θέμα της συζήτησης ήταν για τον αναπτυξιακό νόμο, με τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου να του απευθύνει συστάσεις.

Ο κ. Πολάκης άρχισε να μιλά αποκλειστικά για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας που αφορά τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν παρών στην αίθουσα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε με αποτέλεσμα ο προεδρεύων να τον προειδοποιήσει: «Ξέρετε πού θα πάμε μετά» του είπε. «Πηγαίνετε όπου θέλετε» απάντησε ο κ.Πολάκης.Έτσι ο κ. Αθανασίου αναγκάστηκε να τον ανακαλέσει στην τάξη να του κλείσει το μικρόφωνο και να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση.

Παρά το κλείσιμο του μικροφώνου, ο Παύλος Πολάκης παρέμεινε στο βήμα τουλάχιστον για μια ώρα, για τον χρόνο δηλαδή που η συνεδρίαση διεκόπη.

Πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί αύριο λέγοντας ότι επικοινώνησε με τον Κώστα Τασούλα που του ζήτησε τη διακοπή, προσθέτοντας ότι ο κ Πολάκης δεν μπορεί να μεταβάλλει το χώρο του Κοινοβουλίου σε χώρο φθηνού ακτιβισμού και κατάληψης, διασύροντας τον. «Όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες».

 

Δημήτρης Ράντος, Newsroom Αθήνα9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα