back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη μηχανισμού έξω από το γραφείο δικηγόρου που φέρεται να απείλησε την 24χρονη

Διαβάστε επίσης

Αυτοσχέδιος μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη τα ξημερώματα έξω από το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, που φέρεται να είχε επιτεθεί φραστικά στην 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Στην ίδια πολυκατοικία όπου βρίσκεται το δικηγορικό γραφείο, φέρεται να διαμένει κι ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και συγκεκριμένα ο 33χρονος που προσκάλεσε την 24χρονη στο ρεβεγιόν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία ώστε να συνταχθεί ένα συνολικό πόρισμα για την υπόθεση της 24χρονης.

Για «πόλεμο λάσπης» έκανε λόγο ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι ουδέποτε άσκησε φραστική ή άλλου είδους βία σε βάρος της 24χρονης, στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου ο ίδιος είχε βρεθεί στις 2 Ιανουαρίου συνοδεύοντας τον 27χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση, χαρακτηρίζοντας ψευδή την καταγγελία της.

Από εκείνη την ημέρα «δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση», τόνισε και πρόσθεσε ότι εδώ και δυο εβδομάδες έχει στοχοποιηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, αλλά και οι συνεργάτες του.

Να σημειωθεί ότι όσα ανέφερε σε βάρος του δικηγόρου η 24χρονη είχαν προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση, στο πλαίσιο της οποίας ερευνάται εάν ο ίδιος τέλεσε το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα