back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Αραμπατζή: Επενδύουμε στον πολιτισμό και δίνουμε στον κόσμο ένα υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό αποτέλεσμα

Διαβάστε επίσης

Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων για τη νέα περίοδο Φεβρουαρίου – Μαΐου 2022 στο Ολύμπια, Δημοτικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» του ΟΠΑΝΔΑ.

«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί ο πολιτισμός “όρθιος” Επενδύουμε στον πολιτισμό και δίνουμε στον κόσμο ένα υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό αποτέλεσμα» τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Σοφία Μπερετάνου, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή.

«Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο εμείς συνεχίζουμε αισιόδοξα τον αγώνα μας προς την κατεύθυνση της πολιτιστικής διάνθισης» πρόσθεσε.

‘Όπως επισήμανε η Νίκη Αραμπατζή, ο Olivier Descotes, που έχει και την καλλιτεχνική διεύθυνση, κάνει ένα υπερβατικό πρόγραμμα. «Προσπαθεί να κάνει τη λυρική τέχνη – κρατώντας και το στοιχείο του θεάτρου “Ολύμπια”- πιο προσβάσιμη στο ευρύ κοινό»

Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ χαρακτήρισε «προμετωπίδα του δεύτερου μέρους της καλλιτεχνικής περιόδου 2021-2022 την όπερα του Mozart “Ιδομενέας, Βασιλιάς της Κρήτης”, που θα ανεβεί στις 26, 28, 30 Μαρτίου και 1 Απριλίου. «Πρόκειται για μια νέα παραγωγή, η οποία εντάσσεται στον κύκλο παραστάσεων προς τιμήν της Κρήτης και θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση και σκηνοθεσία του Γιώργου Πέτρου»

Τέλος σημείωσε πως ένας από τους βασικούς προγραμματικούς στόχους του Ολύμπια και του ΟΠΑΝΔΑ είναι η ανάδειξη νέων και ταλαντούχων καλλιτεχνών και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εγκαινιάζεται ένας ειδικός κύκλος συναυλιών με τίτλο “Νέα Ταλέντα”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα