back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής και της δημάρχου Αγίου Δημητρίου για τα υπό εξέλιξη έργα

Διαβάστε επίσης

 

Η πορεία των υπό εξέλιξη έργων, συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ και την Περιφέρεια Αττικής, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και της δήμαρχου Μ. Ανδρούτσου.

Κατά τη συνάντηση διερευνήθηκε και η ένταξη νέων έργων, όπως η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο, με χρηματοδότηση, 586.000 ευρώ, από την Περιφέρεια.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα έργα διαμόρφωσης της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και στην περιβαλλοντική αναβάθμιση και ανάπλαση τμημάτων οδών πέριξ του σταθμού μετρό.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία υλοποίησης των έργων. Επιπλέον, εξήρε την προσφορά και το έργο της Εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου προς τους πολίτες, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει τη στήριξη των προσπαθειών της στις δράσεις της προς τον συνάνθρωπο.

«Με στοχευμένες δράσεις ενισχύουμε τις βιοκλιματικές υποδομές, ενώ θωρακίζουμε και διευκολύνουμε την κινητικότητα. Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλει στην υλοποίηση έργων και υποδομών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και διευκολύνουν την βιώσιμη κινητικότητα», σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα