back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το 85% των παικτών της Premier League έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά της Covid-19

Διαβάστε επίσης

Η Premier League ανακοίνωσε τη Δευτέρα (31/01) πως το 85% των παικτών της κατηγορίας έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση των εμβολίων κατά της Covid-19.

Συμπλήρωσε δε, πως ο συγκεκριμένος αριθμός αυξάνεται στο 92%, αν προστεθούν και τα μέλη των τεχνικών επιτελείων των ομάδων της κατηγορίας. Γενικά οι αριθμοί των εμβολιασμένων εντός των ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος παρουσίασε μία μικρή αύξηση σε σχέση με τον Δεκέμβριο, όπου το ποσοστό εμβολιασμού των ποδοσφαιριστών με τουλάχιστον μία δόση ήταν στο 84%.

«Το 80% των παικτών της Premier League έχουν κάνει τουλάχιστον δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πλέον έχουν συμπεριληφθεί στην κατηγορία των πλήρως εμβολιασμένων υπό τις κυβερνητικές οδηγίες» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Λίγκα συμπληρώνοντας πως «…η Premier League εξακολουθεί να συνεργάζεται με τις ομάδες για να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό των παικτών και των μελών των τεχνικών επιτελείων, προωθώντας και το κυβερνητικό πρόγραμμα εμβολιασμού».

Η Λίγκα ενημέρωσε επίσης πως υπήρξαν μόλις 11 νέα κρούσματα κορονοϊού εντός των ομάδων την τελευταία εβδομάδα, συνεχίζοντας την πτωτική πορεία τους για 5η σερί εβδομάδα. Συνολικά έγιναν 1.947 τεστ ανίχνευσης της Covid-19 από τις 24 έως τις 30 Ιανουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα