back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τραμπ: Συγκέντρωσε 122 εκατομύρια δολάρια για τον προεκλογικό αγώνα των Ρεπουμπλικάνων

Διαβάστε επίσης

Οι ομάδες συγκέντρωσης χρημάτων υπό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 122 εκατομμύρια δολάρια σε ρευστό χρήμα, αφού συγκέντρωσαν περισσότερα από 51 εκατομμύρια δολάρια στο δεύτερο μισό του 2021, όπως ανακοίνωσε χθες, το γραφείο του Τραμπ.

Σε μία δήλωσή του για την πορεία της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων ο εκπρόσωπος του Τραμπ, Τέιλορ Μπουντόγουιτς εκτίμησε ότι το κίνημα του πρώην προέδρου «οργανώνεται για ένα συντριπτικό αποτέλεσμα στις ενδιάμεσες εκλογές, αλλά και για τη συνέχιση της προσπάθειας για το 2024».

Ο Τραμπ έχει στόχο να βοηθήσει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα να κερδίσει τον έλεγχο του Κογκρέσου, στις ενδιάμεσες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο.

Ο ίδιος, δεν έχει ανακοινώσει αν θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία το 2024, μετά την ήττα του από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020, παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να είναι η πιο ξεκάθαρη επιλογή προεδρικού υποψηφίου για τους Ρεπουμπλικάνους.

Η πιο σημαντική επιτροπή συγκέντρωσης χρημάτων για τον Τραμπ, η οποία είναι γνωστή ως Σώστε την Αμερική, έχει συνεισφέρει 1,35 εκατομμύρια δολάρια «για τη χρηματοδότηση πολιτικών αγώνων, αλλά και υποψηφίων που έχουν τη δημόσια υποστήριξη του Τραμπ» όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρώην προέδρου.

Το μέσο ποσό της οικονομικής δωρεάς για όλες τις πολιτικές επιτροπές του Τραμπ καταγράφηκε στα 31 δολάρια σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα