back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τον Παναιτωλικό

Διαβάστε επίσης

«Λύγισε» τον Παναιτωλικό με Γκάρι και επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Αγρινίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τους ανταγωνιστές του.

Δύο γκολ από τα αποδυτήρια πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον Βαλμπουενά να ανοίγει το σκορ στα 55’ μετά από ευκαιρία του Ελ Αραμπί, ενώ ο 31χρονος άσος βρήκε δίχτυα στο 4’.

Ο Μόρσεϊ μείωσε στο 28’ και ο Γκάρι, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με τους πρωταθλητές Ελλάδας, «κλείδωσε» τη νίκη στο 73’ με δεύτερο γκολ. Δοκάρι στο 8’ (με το παιχνίδι στο 2-0) είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βέργο.

Αποχώρησε τραυματίας στο 35’ ο Λαλά, ντεμπούτο για τον Φαντινγκά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή λίγο πριν το φινάλε.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά (35’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρεάμπτσιουκ (89’ Κίτσος) – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά (63’ Μασούρας), Ροντρίγκες (89’ Φαντινγκά)- Ελ Αραμπί (63’ Τικίνιο)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Περέιρα (62’ Αποστολάκης), Αντούνες, Βργκοτς, Λούι – Φλόρες, Τσιγγάρας (74’ Μπαρμπόσα) και Μάρτενσον (80’ Λάρσον) – Μόρσεϊ, Ντουάρτε (74’ Χ. Μπελεβώνης) και Βέργος (46’ Καρέλης).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα