back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντάνιελ Μουξ: “Ο Τζόκοβιτς θα εμβολιαστεί σύντομα”

Διαβάστε επίσης

Ο βιογράφος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντάνιελ Μουξ, μιλώντας σε κανάλι της Αυστριακής τηλεόρασης, αποκάλυψε πως από το περιβάλλον του Σέρβου τενίστα, πηγάζει πως πολύ σύντομα θα εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με τον Μουξ, ο 34χρονος πρωταθλητής σκοπεύει να εμβολιαστεί για να αγωνιστεί στα τουρνουά που θέλει, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να άλλαξε γνώμη για τον εμβολιασμό… μετά την κατάκτηση του 21ου Grand Slam από τον Ράφα Ναδάλ.

“Αυτό που ακούγεται από το περιβάλλον του Νόβακ, είναι πως θα εμβολιαστεί σύντομα. Πιθανό, να έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση και το γεγονός ότι ο Ναδάλ κατέκτησε τον 21ο Major τίτλο του και τον ξεπέρασε”, είπε ο Μουξ στο Servus TV.

Πάντως, το όνομα του Νόλε βρίσκεται στην entry list του επικείμενου Dubai Duty Free Tennis Championships (21 – 26 Φεβρουαρίου) και σίγουρα αν βρεθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά της ΑΤΡ, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από το φλέγων θέμα του εμβολιασμού του.

Ο Σέρβος αναμένεται να μιλήσει σύντομα δημόσια, για όλα όσα πέρασε στην Αυστραλία στις αρχές του Ιανουαρίου και για το πως κατέληξε σε φιάσκο, το ταξίδι του για να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν.

πηγή-tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα