back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δωρεάν Mini Jam Filmmaking για εφήβους, από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Διαβάστε επίσης

Στον νέο και δωρεάν online εκπαιδευτικό διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο «Mini Jam Filmmaking» καλεί νέους και νέες 12-18 ετών, το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, επίσης δωρεάν, το online υποστηρικτικό εργαστήριο, «Video Editing». Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022.

Mini Jam Filmmaking

Το Mini Jam Filmmaking είναι ένας on line διαγωνισμός που θα διαρκέσει 2 εβδομάδες (από τις 19 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Μαρτίου 2022) και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους μικρό βίντεο βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο τεχνολογικό θέμα-έκπληξη, το οποίο θα ανακοινωθεί την πρώτη μέρα του διαγωνισμού.

Υποστηρικτικό εργαστήριο

Οι νέοι των οποίων οι  γνώσεις είναι μηδενικές, έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο «Video Editing», το online υποστηρικτικό εργαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί πριν τον διαγωνισμό. Μέσω ειδικής online πλατφόρμας, θα μάθουν την διαδικασία του «production» και του «post-production» ενός βίντεο. Θα μάθουν να συνθέτουν και να επεξεργάζονται ένα βίντεο, να αφαιρούν ή να προσθέτουν σκηνές, να προσθέτουν κείμενα, μουσική, ηχητικά εφέ, μεταβάσεις, εικόνες και άλλα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή

  • Να είσαι 12-18 ετών.
  • Να δημιουργήσεις την μοναδική σου ομάδα (έως 4 άτομα, 12-18 ετών).
  • Να δηλώσεις συμμετοχή έως τις 13 Φεβρουαρίου.
  • Να έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Να διαθέτεις ή να δημιουργήσεις λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail, τον οποίο θα χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.
  • Να έχεις φρέσκες ιδέες, δημιουργικότητα και φυσικά όρεξη για δουλειά!

Το Mini Jam Filmmaking, όπως και όλες οι δράσεις του UTech Lab, είναι δωρεάν. Φτιάξτε την δική σας ομάδα και δηλώστε  συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου καθώς, όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, «ένα δημιουργικό αλλά και διασκεδαστικό ταξίδι ξεκινάει!».

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα