back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, επιχείρηση για τον εντοπισμό τριών αναρριχητών, στην περιοχή Ύδατα της Στυγός, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με τη συνδρομή ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ. Τις αρχές ειδοποίησαν οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού.

Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Υπέστη ζημιές ένα όχημα στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναβαρίνου.

Αύριο οδηγείται ενώπιον του ανακριτή ο 23χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη πιθανών συνεργών του 23χρονου. Στην κατοχή των αρχών βρίσκεται βίντεο στο οποίο εμφανίζεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης ένας 20χρονος ο οποίος συμμετείχε το 2019 σε αιματηρό οπαδικό περιστατικό.

Φυλάκιση δύο ετών και 4ων μηνών με αναστολή, χρηματική ποινή και απαγόρευση εισόδου σε αναμετρήσεις της ομάδας του, επέβαλε το δικαστήριο σε 36χρονο, υπεύθυνο συνδέσμου οπαδών, όπου εντοπίστηκαν μετά από έρευνες την Πέμπτη, επικίνδυνα μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα, καθώς και οικοδομικά υλικά. Ενώπιον του Δικαστηρίου με τις ίδιες κατηγορίες θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα, και ένας 43χρονος, υπεύθυνος άλλου συνδέσμου οπαδών, που λειτουργούσε χωρίς σχετική άδεια.

Λήγει αύριο, η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμού πολιτών που δεν έχουν κάνει την τρίτη αναμνηστικό δόση εμβολίου, ενώ έχουν παρέλθει επτά μήνες από τη δεύτερη. Αυτό συνεπάγεται αδυναμία εισόδου σε κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ για να μεταβούν στην εργασία τους, το οποίο θα επιβαρύνονται οι ίδιοι.

Από αύριο εξάλλου, η είσοδος των επισκεπτών στη χώρα μας θα γίνεται μόνο με την επίδειξη ενεργού πιστοποιητικού εμβολιασμού, χωρίς να απαιτείται παράλληλα αρνητικό μοριακό ή rapid test.

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στον κόμβο της Νίκαιας στις 12 το μεσημέρι, προχωρούν οι αγρότες της Θεσσαλίας, διεκδικώντας λύση στα προβλήματα επιβίωσης που δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν. Παράλληλα συγκεντρώσεις αγροτών με τα τρακτέρ τους θα πραγματοποιηθούν στις πλατείες των χωριών της ανατολικής Θεσσαλονίκης: Επανομή, Βασιλικά, Μεσημέρι, Σχολάρι και Θέρμη.

Τραγική κατάληξη για τον 5χρονο Ράιαν στο Μαρόκο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί ανασύρθηκε νεκρό από το πηγάδι στο οποίο είχε εγκλωβιστεί επί πέντε ημέρες.

Ελεύθερη χωρίς καταβολή αντιτίμου είναι σήμερα η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, όπως κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, από Νοέμβριο έως Μάρτιο.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Στις τρεις παίζουν: ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης. Πέντε και τέταρτο: Ιωνικός – Ολυμπιακός. Επτά και μισή: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Χθες: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1 και Άρης – Βόλος: 0-2.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα