back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Κλειστή παραμένει η οδός Αθηνάς λόγω πορείας που πραγματοποιούν αντιραστιστικές οργανώσεις και μετανάστες ενάντια στις επαναπροωθήσεις και τη βία στα σύνορα.

Συνεχίζεται η αγωνία για την τύχη τριών ανθρώπων που αγνοούνται στην περιοχή Ύδατα Στυγός, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Πρόκειται για τρεις έμπειρους αναρριχητές, ηλικίας 50 με 55 ετών, κατοίκους Πατρών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το ελικόπτερο που συμμετέχει στις έρευνες έχει εντοπίσει κάποια ρούχα και ενδεχομένως ένα κράνος σε δύσβατη περιοχή, όπου μέχρι στιγμής δεν έχουν προσεγγίσει άνδρες της ΕΜΑΚ.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 23χρονος συλληφθείς για την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε πολλαπλές κατευθύνσεις για τη σύλληψη όλων των συνεργών στη δολοφονία. Στο κάδρο των ερευνών και ένας 20χρονος, ο οποίος έχει περάσει στην Αλβανία, τόπο καταγωγής του.

Λήγει αύριο, η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμού πολιτών που δεν έχουν κάνει την τρίτη αναμνηστική δόση εμβολίου, ενώ έχουν παρέλθει επτά μήνες από τη δεύτερη. Αυτό συνεπάγεται αδυναμία εισόδου σε κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ για να μεταβούν στην εργασία τους, το οποίο θα επιβαρύνονται οι ίδιοι.

Σε συμβολικό δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στον κόμβο της Νίκαιας προχώρησαν αγρότες της Θεσσαλίας, κατόπιν συνεννόησης με τις αρχές. Τα τρακτέρ παραμένουν στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Στον κόμβο Χαλικίου έξω από το Αγρίνιο βρίσκονται αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας. Οι αστυνομικές αρχές τους εμποδίζουν να κλείσουν την Ιόνια Οδό. Οι αγρότες διεκδικούν λύση στα προβλήματα επιβίωσης που δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν, λόγω του αυξημένου κόστους παραγωγής.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μαρία-Νίκη (Μίκα) Κουτσιλέου. Σημαντική μορφή του φεμινιστικού κινήματος, υπήρξε μεταξύ άλλων και στενή συνεργάτης του Γιώργου Γεννηματά και μέλος της αρχικής ομάδας σχεδιασμού του ΕΣΥ, σύμβουλος του Παρασκευά Αυγερινού.

Στην πλατεία Βικτωρίας και την ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης επιχείρησαν σήμερα οι υπηρεσίες καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της Κυριακής της Καθαριότητας. “Άλλη μια Κυριακή η ομάδα της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων σε μια γειτονιά της πόλης. Καθημερινή προσπάθεια για μια Αθήνα καθαρή” το μήνυμα που στέλνει μέσω Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…

Αυτή την ώρα ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης. Πέντε και τέταρτο: Ιωνικός – Ολυμπιακός. Επτά και μισή: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα