back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Ελάχιστες ώρες, μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για την στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε ακόμη δύο εμπλεκόμενους. Καταζητούνται τέσσερα ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μεταξύ τους και ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του. Οι συλληφθέντες είναι όλοι μέλη συνδέσμων του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον 4εις εξ αυτών είναι σεσημασμένοι για οπαδική βία, κατοχή ναρκωτικών και μαχαιριών. Ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος κρατείται για την ίδια υπόθεση, από την περασμένη Τετάρτη, αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

«Η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. … Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό» δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Η βία στον αθλητισμό θα βρεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Να μείνουμε στο αστυνομικό δελτίο:

Αίσιο τέλος στο περιστατικό ομηρίας στην Παλλήνη. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας, παραδόθηκε ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κρατούσε ομήρους τη μητέρα, σύζυγο, την αδερφή του και τον φίλο της.

Στο μέτωπο της πανδημίας

95 νεκροί είναι ο σημερινός θλιβερός απολογισμός της πανδημίας. 551 ασθενείς covid παραμένουν διασωληνωμένοι. 10.985 είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊου, από αυτά 2772 στην Αττική και 1433 στη Θεσσαλονίκη.

Σε 167 σημεία σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιούνται αύριο δωρεάν rapid test. Στην Αττική, Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται σε 10 Δήμους. Στο Δήμο Αθηναίων δωρεάν δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται από τις εννέα το πρωί έως τις τρεις μετά το μεσημέρι, στα πολυδύναμα Δημοτικά ιατρεία: στην οδό Σόλωνος, στον Νέο Κόσμο, στα Πετράλωνα, στον Κολωνό, στα Άνω Πατήσια, στην Κυψέλη και στους Αμπελόκηπους. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας 3w.athina984.gr

Λήγει αύριο, η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμού πολιτών που δεν έχουν κάνει την τρίτη αναμνηστική δόση εμβολίου, ενώ έχουν παρέλθει επτά μήνες από τη δεύτερη. Στα 75 της χρόνια έφυγε από τη ζωή, η στιχουργός Μαριανίνα Κριεζή, στιχουργός όλων των τραγουδιών και μια εκ των κειμενογράφων της θρυλικής εκπομπής ‘’Εδώ Λιλιπούπολη’’ του τρίτου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας. Συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες, συμβάλλοντας τα μέγιστα, στην ανανέωση του ελληνικού τραγουδιού. «Σίγησε» η πένα της Μαριανίνας Κριεζή .Η ειλικρίνεια του συναισθήματός της θα μας λείψει, αλλά τα τραγούδια της θα συνεχίσουν να μας συγκινούν’’ αναφέρει μεταξύ άλλων στο συλλυπητήριο μήνυμά της, η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στη διεθνή επικαιρότητα

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν νωρίτερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Ναφτάλι Μπένετ. Στο επίκνετρο της συζήτησης βρέθηκαν η ρωσο ουκρανική κρίση, καθώς και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράκ. Μεταξύ άλλων, ο ισραηλινός πρωθυπουργός εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την αμερικανική επιχείρηση που οδήγησε στο θάνατο του αρχηγού του ISIS.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης. 3-0

Ιωνικός – Ολυμπιακός. 0- 3

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 2 – 1

Κυπελλούχος Ελλάδας για έκτη φορά στην Ιστορία του και τέταρτη διαδοχική, αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 21-20 της Νέας Ιωνίας στον τελικό του 18ου φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών στο χάντμπολ, που φιλοξενήθηκε στη Χαλκίδα.

Και ο καιρός…

Λίγες νεφώσεις αύριο στην Αττική που από το βράδυ θα αυξηθούν. Θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα