back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παράσταση πολιτικής αγωγής κατέθεσαν οι γονείς και οι δύο φίλοι του Άλκη

Διαβάστε επίσης

Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης κατέθεσαν οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δύο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου.

Τη δήλωση κατέθεσε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους έκανε λόγο για «καταδρομική επίθεση, τέλεια προσχεδιασμένη» και ζήτησε την καταδίκη όλων των συλληφθέντων -εφόσον υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή τους- για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση εις βάρος του αδικοχαμένου 19χρονου. Είπε, μάλιστα, πως δεν αποκλείεται να ασκηθούν επιπλέον ποινικές διώξεις για την υπόθεση. «Μην εκπλαγείτε, αν ασκηθούν πρόσθετες ποινικές διώξεις για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης κατοχής όπλων, που είναι και τα δυο κακουργήματα», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι αυτό θα «λύσει τα χέρια» της Δικαιοσύνης. Μίλησε δε και για ηθικούς αυτουργούς, ευχόμενος ν’ αναδειχθούν κατά την ανακριτική διαδικασία.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη γνωστοποίησε ότι κατέχει ένα συγκλονιστικό στοιχείο το οποίο θα αναδείξει στην ανακρίτρια και όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό θα προκαλέσει τον τρόμο σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, αναφερόμενος στους δύο φίλους του 19χρονου, που τραυματίστηκαν κατά την δολοφονική επίθεση, ο ποινικολόγος είπε ότι είναι ιδιαίτερα φοβισμένοι, δεν κυκλοφορούν και ζουν με καθεστώς τρόμου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα