back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόλλων Σμύρνης: Γενική είσοδος 5 ευρώ με τον Παναιτωλικό

Διαβάστε επίσης

O Απόλλων Σμύρνης δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της στη φετινή σεζόν, αφού υποδέχεται τον Παναιτωλικό και αναζητά τρίποντο για να μείνει κοντά στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση των «κυανόλευκων» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίζει την ομάδα του, ενώ όρισε και γενική είσοδο πέντε ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναιτωλικό, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:30, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten. Ένα ματς για το οποίο όλοι πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία του στη μεγάλη μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Μια μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο. Με τη φωνή τους και μόνο να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Για μια ακόμα φορά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην προβούν σε ενέργειες, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν πρόστιμα, τα οποία αδυνατούμε να πληρώσουμε.

Είναι ακόμα ένας αγώνας, στον οποίο εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε φίλους της ομάδας μας. Με τιμή 5,00 ευρώ, οι φίλοι του Απόλλωνα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 έως τις 17:00 και το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα του αγώνα, από τις 12:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο.

Δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε φίλους του Παναιτωλικού, τους οποίους καλούμε να μην έρθουν στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα