back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΗΠΑ: Σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του στη βιασύνη του να γεμίσει όπλο για να ρίξει σε αρκούδα, κατόπιν αυτοκτόνησε

Διαβάστε επίσης

Αμερικανός που σκότωσε από ατύχημα τον αδελφό του, καθώς γέμιζε βιαστικά όπλο για να ρίξει σε αρκούδα, αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε η αστυνομία στο Όρεγκον.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, τηλεφώνησε στην άμεση δράση όταν έγινε η τραγωδία.

«Ειδοποίησε πως είχε πυροβολήσει κατά λάθος τον αδελφό του καθώς γέμιζε όπλο επειδή μια αρκούδα είχε μπει στην ιδιοκτησία του», ανέφερε προχθές Τετάρτη το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Τζόζεφιν, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ.

«Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν άνδρα νεκρό, με τραύμα από σφαίρα. Ελέγχοντας το υπόλοιπο οίκημα, βρήκαν δεύτερο άνδρα νεκρό, με τραύμα που φαινόταν πως προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του», κατά την ίδια πηγή.

Διενεργείται έρευνα για το περιστατικό, στο οποίο δεν μοιάζει πάντως να ενεπλάκη κανείς άλλος. «Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού τηλεφώνησε στην άμεση δράση», κατά το γραφείο του σερίφη.

Δεν διευκρινίζεται τι απέγινε η αρκούδα.

Σύμφωνα με ΜΚΟ, σε κάθε κάτοικο των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών, αναλογεί πάνω από ένα όπλο. Στη χώρα καταγράφονται περίπου 45.000 θάνατοι εξαιτίας της χρήσης πυροβόλων όπλων και ατυχημάτων κάθε χρόνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα