back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τζαβέλλας: «Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού, με τον πανηγυρισμό στο «Κλ. Βικελίδης» και ζήτησε να τιμωρηθεί αν θεωρεί κάποιος ότι έπραξε το αντίθετο.

Στην απολογία στον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λιγκ, ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ζήτησε την απαλλαγή του Τζαβέλλα από την κατηγορία της εξύβρισης.

Ο Τζαβέλλας ανέφερε στην απολογία του μεταξύ άλλων:

“Είμαι 16-17 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παιχνίδι μου που προκαλεί. Δεν έχω γυρίσει ποτέ το κεφάλι μου στην κερκίδα. Δεν έχω μιλήσει σε οπαδούς, με έβριζαν από την αρχή του αγώνα, εμένα τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου, καρκίνο, χιαστούς. Ο συμπαίκτης μου στον πανηγυρισμό του έδειξε το «Α» για τον Άλκη, εγώ λέω προς αυτόν μια έκφραση που λέμε πάντα, φαίνομαι νευριασμένος”.

“Βγήκα και ζήτησα συγγνώμη από τον Άλκη, όχι για την πράξη μου. Δεν έχω κάνει κάτι, δεν έβρισα κανέναν. Δεν υπάρχει φίλαθλος του Άρη εκεί, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ποδοσφαιριστές. Φαίνομαι απέναντι στην κάμερα γιατί είχε πάει ο Αραούχο στην κάμερα. Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ. Δεν αντιλήφθηκα κάτι εκείνη την ώρα”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα