back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Ένα 7χρονο αγοράκι δολοφονήθηκε από τη μητέρα του και τον Πολωνό σύντροφο της στην Κυψέλη και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβαν το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους. Οι δράστες έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία. Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού. Η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το παιδί το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στο «μέτωπο» της Ουκρανίας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της πρεσβείας τους να εγκαταλείψει την Ουκρανία, εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με τη Ρωσία. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι κινήσεις στη διπλωματική σκακιέρα. Νέες τηλεφωνικές συνομιλίες θα έχει σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τους ομολόγους του των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν και της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, την ώρα που η Ουάσιγκτον βλέπει ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ανά πάσα στιγμή. Η Μόσχα απορρίπτει τα σενάρια περί επίθεσης και υποστηρίζει ότι οι δυτικές χώρες προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις δικές τους επιθετικές ενέργειες.

Στην οικονομία, τη στήριξη της κοινωνίας έναντι των ανατιμήσεων από την ενεργειακή κρίση και στην πανδημία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πρόθεσή του η εισφορά αλληλεγγύης να αποτελεί παρελθόν το 2023, υπογράμμισε ότι και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο θα υπάρχει στήριξη για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων στην ενέργεια, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχουν οριζόντια μέτρα, αλλά στοχευμένα που πρωτίστως θα στηρίζουν τους πιο αδύναμους.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορεί μεταξύ άλλων “Για ψεύδη και θολές και αδιευκρίνιστες υποσχέσεις για ελαφρύνσεις κάποια στιγμή στο μέλλον”.

“Είναι πλέον εμφανές ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει το κύμα ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση χωρίς κάποιο ολοκληρωμένο σχέδιο, στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας», το σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής.

“Η ανάπτυξη που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης, δεν φέρνει τελικά «μέρισμα για όλους», αλλά κέρδη για τους λίγους και νέα βάρη στις πλάτες των πολλών”, σχολιάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ερευνών σε 21 γραφεία συνδέσμων οπαδών διαφόρων ομάδων, που πραγματοποιήθηκαν, χθες, στην Αττική. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε 3 γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά, ενώ συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των συγκεκριμένων συνδέσμων. Στη συνέχεια, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των συγκεκριμένων συνδέσμων και διαπιστώθηκε ότι 12 εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες σε συνδέσμους οπαδών διαφόρων ομάδων, στην περιοχή της Αττικής.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό της 16χρονης Μαρίας που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη στις 10 Φεβρουαρίου. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες για την εξαφάνιση της 16χρονης, ελληνικής καταγωγής και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Το κορίτσι έχει ύψος 1.65, είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο κολάν με άσπρες λεπτομέρειες, βυσσινί ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει και σήμερα, ως τις 7 και μισή το απόγευμα το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του Μετρό, στο Σύνταγμα.

Αφιερωμένη στους ανθρώπους που αγαπήσαμε μέσα από τα ερτζιανά η αυριανή ημέρα για τον ΑΘΗΝΑ 9,84. Ο σταθμός της πόλης τιμά την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου και την γιορτάζει φιλοξενώντας ραδιοφωνικούς παραγωγούς και καλλιτέχνες, που μοιράζονται μαζί μας άγνωστες και ξεχωριστές εμπειρίες από τις ραδιοφωνικές τους διαδρομές.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ…

Στις 7 και μισή παίζουν: Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός.

Και ο καιρός…

Αραιές νεφώσεις, στην Αττική, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το απόγευμα. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα