back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο άνδρας που απείλησε δύο αστυνομικούς με μαχαίρι στο Παρίσι και εξουδετερώθηκε ήταν ήδη γνωστός στις αρχές

Διαβάστε επίσης

Δύο αστυνομικοί στο Παρίσι εξουδετέρωσαν σήμερα έναν άνδρα που τους απειλούσε με μαχαίρι στο σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντι Νορ της πρωτεύουσας, όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC ο υπουργός Μεταφορών Ζαν-Μπατίστ Τζεμπαρί.

“Το πρόσωπο που τους επιτέθηκε υπέκυψε επί τόπου στα τραύματά του”, είπε ο υπουργός σημειώνοντας ότι οι δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο άνδρας αυτός ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι 30 εκατοστών που είχε χαραγμένα πάνω του τα αρχικά ACAB (All Cops Are Bastards, Όλοι οι μπάτσοι είναι μπάσταρδοι).

Ο Γκαρ ντι Νορ είναι ένας από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη απ΄όπου πραγματοποιούνται διεθνή δρομολόγια και ο οποίος συνδέει τη Γαλλία με τη Βρετανία και το Βέλγιο.

Οπως έγραψε ο υπουργός Εσωτερικών στο Twitter, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 7 το πρωί τοπική ώρα και τόνισε ότι κανένας πολίτης δεν τραυματίστηκε.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ο Τζεμπαρί είπε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία και ο δράστης ήταν ήδη γνωστός στις αρχές.

Η ανησυχία σχετικά με το βίαιο έγκλημα και την τρομοκρατία είναι κυρίαρχα θέματα για τους γάλλους ψηφοφόρους που ετοιμάζονται να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο.

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα