back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 2-0 τον Άρη

Διαβάστε επίσης

Ο Άρης ήταν καλύτερος, όμως τα Γιάννινα είχαν την ουσία: ο ΠΑΣ επικράτησε της αναποτελεσματικής ομάδας του Άκη Μάντζιου με 2-0 και αγκάλιασε τα πλέι οφ, στέλνοντας τους Θεσσαλονικείς ακόμα πιο κοντά στα πλέι άουτ.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του μετά το 35′ ανέβηκε, έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Περέα ανενόχλητος να πηδάει σε λάθος χρόνο και να αστοχεί σε κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, βγήκαν μπροστά, πίεσαν τους γηπεδούχους, αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Ξανά όμως οι Ηπειρώτες «χτύπησαν» στην κόντρα, καθώς στο 84’ ο Ντομίνγκεζ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο τέρμα μετά από καραμπόλες!

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR που υπέδειξε στον διαιτητή Παπαπέτρου πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής του αγώνα με το τελικό 2-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν- Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (90’ Παντελάκης), Ποζνάνσκι-Καραχάλιος, Στάνκο- Ντομίνγκεθ, Λιάσος (76’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ (89’ Μπρένερ )- Περέα.

ΑΡΗΣ(Μάντζιος): Σιαμπάνης- Σάκιτς, Φαμπιάνο (λ.τ. 87’ Λούμορ), Μπράμπετς, Γκάνεα- Σάσα, Εντιαγέ (87’ Πάλμα), Μπερτόγλιο (67’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι-Καμαρά (87’ Γκαρσία), Μάνος.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα