back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Δεν θα προπονηθεί στο Μπέργκαμο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στη νοκ άουτ φάση του Europa League.

Οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση για το πρόγραμμα της ομάδας στην Ιταλία, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να «πετάνε» την Τετάρτη για το Μπέργκαμο, ενώ, όπως συνηθίζεται φέτος, τελευταία προπόνηση θα κάνουν στο Ρέντη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Την Τετάρτη (16/2) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 32 του UEFA Europa League. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 16/2
11:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).
19:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο με φυσική παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο της Αταλάντα. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Πέμπτη 17/2
22:00 Αταλάντα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Stadio di Bergamo.

Η συνέντευξη Τύπου της Αταλάντα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16/2 στις 13:15 (τοπική ώρα) στο προπονητικό κέντρο (Centro Sportivo Bortolotti, Zingonia) ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 15:30 (τοπική ώρα) στο ίδιο μέρος».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα