back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Δομάζου: Στηρίζουμε τον αγώνα των παιδιών της «Φλόγας» να βρουν γρήγορα συμβατούς δότες μυελού των οστών

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Αθηναίων και οι εθελοντές του Humanity Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ο Σύλλογος «Φλόγα», από το 1982 φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν.

Η πρόεδρος του Αθήνα 9.84 Πόπη Δομάζου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του Σταθμού Μετρό Συντάγματος και εξήρε τόσο το έργο της «Φλόγας όσο και την πρωτοβουλία της Humanity Greece, δηλώνοντας ότι θα βρίσκεται κοντά σε αυτόν τον αγώνα.

Στόχος είναι, όπως τόνισε, μέσω του σταθμού της πόλης, να ευαισθητοποιηθούν όλο και περισσότεροι νέοι πολίτες ηλικίας μεταξύ 18-40 χρονών σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών.

«Βοηθάμε τα παιδιά της ”Φλόγας” να βρουν γρήγορα συμβατούς δότες μυελού των οστών και να δώσουν το συντομότερο δυνατό ένα τέλος στη μάχη τους με τον καρκίνο. Στηρίζουμε τον αγώνα τους, θαυμάζουμε τη δύναμη και το θάρρος που επιδεικνύουν οι μικροί μας ήρωες προκειμένου να βγουν νικητές», δήλωσε.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, κ. Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς και η πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, κ. Μαρία Αλεβίζου, οι οποίες στηρίζουν αυτήν την τόσο σημαντική διαδικασία-δωρεά ζωής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα