back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου: “Δεν θα παίξουν Μουργκ και Κούρτιτς με την Μίντιλαντ”

Διαβάστε επίσης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου εν όψει του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ, αποκάλυψε πως ο Κούρτιτς δεν θα ταξιδέψει στη Δανία, ενώ αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς με τη Μίντιλαντ για το Europa Conference League δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ότι ο Κούρτιτς δεν θα βρίσκεται σε αυτή.

Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα του Δικεφάλου του βορρά με τις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου:

Για την αποστολή: «Ο Κούρτιτς και ο Μουργκ δεν θα είναι μαζί μας, ο Τσόλακ θα είναι κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Κούτσιας. Είναι πολύ απλό το σκεπτικό για την λίστα. Ένας επιθετικός έφυγε, ένας έπρεπε να μπει. Ο Ίνγκασον που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, έπρεπε να μπει στην λίστα, ο Βαρέλα εκτός λίστας λόγω κάποιων θεμάτων με την ομάδα…

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι μια επένδυση για την ομάδα και μια επιλογή στον άξονα με ποιότητα. Είναι 2,5 εβδομάδες εδώ και θα χρειαστεί λίγο χρόνος παραπάνω προκειμένου να προσαρμοστεί για να καταλάβει τι θέλουμε απ΄ αυτόν στο γήπεδο, γιατί ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο με σερί παιχνίδια και οι προπονήσεις είναι περισσότερο που μας βοηθούν να κάνουν τη μετάβαση από τον έναν αγώνα στον άλλον. Χρειαζόμαστε κίνητρο, φρεσκάδα και 18-19 παίκτες ουσιαστικά βασικούς. Όταν λέω φρεσκάδα εννοώ και σωματική και ψυχολογική. Χρειάζεται να υπάρχει πίεση στην ομάδα».

Για το πόσο αλλάζει η φιλοσοφία για το ότι δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ: «Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, πρέπει να τους σεβαστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει ή ότι μου αρέσει ο προηγούμενος κανονισμός, πρέπει να προσαρμοστούμε. Η προσέγγιση μας δεν αλλάζει σε αυτό το παιχνίδι, έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Αντιμετωπίζουμε μια οργανωμένη ομάδα, επιθετική αλλά έχουμε την δική μας φιλοσοφία για να προσεγγίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν θα είναι διαφορετικά τα ματς με Μίντιλαντ σε σχέση με αυτά απέναντι στη Κοπεγχάγη: «Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι δύο ομάδες. Η Κοπεγχάγη έχει περισσότερη ένταση στην κυκλοφορία της μπάλας, αυτό που χαρακτηρίζει την Μίντιλαντ είναι η πίεση και ο τρόπος που οδηγεί σε λάθος τον αντίπαλο. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι, χωρίς οι αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη να μας επηρεάζουν».

Για την προσέγγισή του ανάμεσα στις εγχώριες διοργανώσεις και την Ευρώπη: «Δεν μπορώ να πω πώς υπάρχει δυσκολία, γιατί αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε και εγώ και οι ποδοσφαιριστές σε αυτό το κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, μετά από κάθε παιχνίδι 3-4 ώρες ύπνο, προπόνηση, προετοιμάζουμε το επόμενο παιχνίδι και η ρουτίνα αυτή συνεχίζεται. Προσπαθούμε να βρούμε κίνητρο, προσπαθούμε να βρούμε κάποια διαφορετικά πράγματα να κάνουμε. Σε αυτό το σημείο προσπαθώ να θυμηθώ και πως είναι η γυναίκα μου…

Για τους ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο πρόγραμμα, ύπνος προπόνηση, θα παίξουμε με τα παιδιά τους όσοι έχουν. Κάνουν κάποιες σκέψεις, θα παίξω, δεν θα παίξω, υπάρχει ροτέισον, γιατί υπάρχει ροτέισον. Είναι μια περίοδος στην οποία απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση και όταν βρίσκεσαι στο ρυθμό της νίκης θα πρέπει να κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου έτσι ώστε να συνεχίσει αυτό, οπότε ο τρόπος είναι να συνεχίσεις να παλεύεις».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα