back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Παγκράτι όπου διαμένουν αστυνομικοί

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού προκλήθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, όπου διαμένουν αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ  σε καίριες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η έκρηξη σημειώθηκε στις 02:50, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών περισυνέλεξαν υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού, ενώ διενεργείται έρευνα για το περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτοσχέδιος  εκρηκτικός μηχανισμός  περιείχε κροτίδες, εύφλεκτο υγρό και προσανάμματα  και πυροδοτήθηκε  στην είσοδο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, όπου διαμένουν αστυνομικοί.

Οι άγνωστοι κατάφεραν να προσεγγίσουν και να διαφύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

Στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα, κατοικούν -σύμφωνα με πληροφορίες- τέσσερις αστυνομικοί και μία δόκιμος αστυνομικός, με τα στελέχη της κρατικής ασφάλειας να θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί ήταν ο στόχος και πολύ σύντομα θα υπάρξει κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με ομάδα αναρχικών να αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση.

Δημήτρης Πέρρος/ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα