back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιντζάγκι: “Η Λίβερπουλ είναι μεταξύ των δύο πιο ισχυρών ομάδων της Ευρώπης”

Διαβάστε επίσης

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την εμφάνισή τους απέναντι στην Λίβερπουλ παρά το 0-2 στο φινάλε, τονίζοντας πως οι κόκκινοι είναι αυτή τη στιγμή μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Ίντερ ήταν άκρως ανταγωνιστική σχεδόν σε όλο το ματς απέναντι στην Λίβερπουλ, αλλά το φινάλε βρήκε τους πρωταθλητές Ιταλίας να αποχωρούν απογοητευμένοι από το Μεάτσα έχοντας δεχτεί δύο γκολ από τους Φιρμίνο και Σαλάχ.

Για τον Σιμόνε Ιντζάγκι όμως η ομάδα του αξίζει συγχαρητήρια γιατί είχε απέναντί της έναν πανίσχυρο αντίπαλο:

“Ελπίζουμε να μην βρίσκουμε πάντα απέναντί μας την Λίβερπουλ. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, σίγουρα κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η Λίβερπουλ είναι μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η δικιά μου Ίντερ τους κοίταξε στα μάτια και αξίζαμε σίγουρα περισσότερα.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύναμη του αντιπάλου, μπορώ να πω ότι η Ίντερ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της τη φετινή σεζόν. Αν έχω ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο Άνφιλντ; Τώρα αφήνουμε αυτή τη σειρά στην άκρη επειδή έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια να δώσουμε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο”, τόνισε ο προπονητής των νερατζούρι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα