back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

12 συλλήψεις για έφοδο του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εργασίας

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη 12 μελών του Ρουβίκωνα προχώρησε η αστυνομία τα οποία το το μεσημέρι εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας μέχρι τον 5ο όροφο και πέταξαν φυλλάδια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία στις 14.25 ομάδα 12 ατόμων, εισέβαλε στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο κέντρο των Αθηνών.

Ακολούθως τρεις εξ αυτών παρέμειναν στο ισόγειο, ενώ οι υπόλοιποι ανήλθαν έως τον πέμπτο όροφο, διασκορπίζοντας φυλλάδια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ.), της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προσήγαγαν το σύνολο των ατόμων (9 άνδρες και 3 γυναίκες) στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και σε (11) εξ αυτών για άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν αύριο (19-2-2022) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα