back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς:«Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να προκριθούμε»

Διαβάστε επίσης

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα με 2-1 από την Αταλάντα. Ο τεχνικός των Πειραιωτών επεσήμανε ότι στο Φάληρο θα κριθεί η πρόκριση και ζήτησε να έχει μεγαλύτερο σεβασμό από τους διαιτητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για το ματς: “Ένα παιχνίδι απαιτητικό, έντονο, καλά παιγμένο, κάναμε καλό παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή είναι όλα ανοιχτά και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στην έδρας μας, με τον κόσμο μας, θα είμαστε από πιο δυνατοί, με σεβασμό στον Ολυμπιακό. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να προκριθούμε, το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια”.

Για τις επιλογές του στο βασικό σχήμα: “Η Αταλάντα είναι απαιτητική και γρήγορη ομάδα, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά της με τον Ονιεκούρου και τον Μασούρα στα άκρα . Εκμεταλλευτήκαμε τα κενά της Αταλάντα, μας έλειψε η τελευταία πάσα. Ο Αγκιμπού είναι παίκτης με ταχύτητα, κινητικός, ήταν χρήσιμη η ικανότητά του για να εκμεταλλευτούμε κενά της Ατλάντα σε αυτά τα σημεία”.

Για τη διαιτησία: “Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό. Δόθηκε ένα φάουλ στον Τικίνιο που δεν ήταν, κλέψαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε βγει μπροστά, δόθηκε ένα φάουλ εκεί που δεν υπήρχε τίποτα. Αξίζει περισσότερο σεβασμό ο Ολυμπιακός και αυτό περιμένουμε την επόμενη Πέμπτη απ’ όλους”.

Για τα δύο κόρνερ: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Τιμωρηθήκαμε με δύο γκολ από στημένες μπαλιές. Άτυχες στιγμές για εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τιμωρείσαι όταν δεν είσαι αποτελεσματικός”.

Για το αν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο άμυνας στα κόρνερ: “Οι στημένες μπαλιές έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ”

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα