back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΝΔ σε Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα

Διαβάστε επίσης

Την Κυψέλη και τον Άγιο Παντελεήμονα επισκέφτηκε κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης και η βουλευτής Α’ Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα όπου αναφερόμενος στα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος τόνισε την βελτίωση της κατάστασης, αλλά και την ανάγκη περαιτέρω στήριξης της Αστυνομίας με ανθρώπινο δυναμικό.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων όπου τα στελέχη της ΝΔ συνομίλησαν με τον Προϊστάμενο Σωτήρη Λύρη και τους εργαζομένους “για τις καθημερινές τους ανάγκες, τη μειωμένη φθορά των οχημάτων, την μείωση των αναμονών, την σημασία της ύπαρξης σταθμών μεταφόρτωσης, αλλά και το πόσο σπουδαία ήταν για τους υπαλλήλους η ρύθμιση με την οποία εντάχθηκαν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.”

Ακολούθησε συνάντηση με την πρόεδρο του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων Πόπη Πρεζεράκου.

Τα στελέχη της ΝΔ επισκέφθηκαν στη συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης όπου ενημερώθηκαν από την διοικήτρια, Φωτεινή Δήμου για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυσκολίες που προκύπτουν σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή, ενώ τόνισε και εκείνη την ανάγκη ενίσχυσης του τμήματος με ανθρώπινο δυναμικό.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιηγήθηκαν στη Δημοτική Αγορά και τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, όπου συνομίλησαν με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους επιχειρήσεων της περιοχής.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση των στελεχών του κόμματος με μέλη της ΔΗΜΤΟ του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και της ΟΝΝΕΔ.

«Βρεθήκαμε σήμερα σε μια από τις πιο ζωντανές και πιο ιστορικές γωνιές της Αθήνας για να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους συμπολίτες μας και να καταγράψουμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους”, τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης στη διάρκεια της επίσκεψης και πρόσθεσε: “Ξεκινώντας από τα Αστυνομικά Τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως τα σώματα ασφαλείας υπερβάλλουν καθημερινά εαυτόν για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξουν την ασφάλεια των πολιτών. Μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες έχουν καταφέρει να σταθούν αρωγοί των πολιτών κάνοντας καθημερινά και αδιάκοπα το καθήκον τους. Είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα τους, δίπλα στους ανθρώπους που μεριμνούν για την καθαριότητα του Δήμου και δίπλα σε όλους τους κατοίκους και επαγγελματίες στην περιοχή, για να ακούσουμε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν”.

“Θέλουμε μέσα από αυτές τις επισκέψεις, οι οποίες γίνονται με την παραίνεση του προέδρου μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να δούμε τα μετρήσιμα αποτελέσματα της πολιτικής της Κυβέρνησης, όπως είναι η μείωση των μεταναστευτικών ροών, που ήδη έχει ξεκινήσει να αποτυπώνεται και η ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων χάρη στη μείωση δεκάδων φορολογικών συντελεστών και, μάλιστα, εν μέσω συνεχών κρίσεων», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα