back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Χατζηδάκη στη Viva Wallet

Διαβάστε επίσης

Tον στόχο της κυβέρνησης για ικανοποιητικές αμοιβές των εργαζομένων και εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων στην χώρα μας, επισήμανε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της εταιρείας Viva Wallet, στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη.

Η διοίκηση της Viva Wallet παρουσίασε στους κ.κ. Χατζηδάκη και Πρωτοψάλτη το αναπτυξιακό της πλάνο, στο πλαίσιο του οποίου το προσωπικό της θα αυξηθεί από 640 άτομα σε 1.800 το τέλος του 2023, καθώς η εταιρεία επεκτείνει με ταχείς ρυθμούς τις δραστηριότητές της σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Ανέλυσε επίσης το εργασιακό μοντέλο της Viva Wallet, τις βασικές παραμέτρους του προγράμματος stock options που αποτελεί μακροπρόθεσμο «εργαλείο» κινητροδότησης και συνδυάζεται με μπόνους απόδοσης, στη βάση συγκεκριμένης στοχοθεσίας.

Ο κ. Πρωτοψάλτης από την πλευρά του, παρουσίασε στη διοικητική ομάδα της εταιρείας τη Μονάδα Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ και τις δυνατότητες που έχει για την εξεύρεση εξειδικευμένου προσωπικού και ιδιαίτερα νέων με ψηφιακές δεξιότητες που θα έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία ο Οργανισμός, με ψηφιακούς κολοσσούς όπως η Google, η Amazon, η Cisco και Microsoft.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα