back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό των μαθητών της Γκράβας η Ανοιχτή Πόλη – «Η ζωή των παιδιών έχει αξία»

Διαβάστε επίσης

Η Ανοιχτή Πόλη, μαζί με τον επικεφαλής της κίνησης Νάσο Ηλιόπουλο και δημοτικούς συμβούλους, ήταν σήμερα το πρωί στην οδό Ταϋγέτου, έξω από τα σχολεία της Γκράβας, ένα μήνα μετά το τραγικό ατύχημα που είχε θύμα ένα τετράχρονο παιδί.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Μαζί με πλήθος κατοίκων και συλλόγων της περιοχής, γονείς και εκπαιδευτικούς, φορείς και δημοτικές παρατάξεις, διεκδικήσαμε την άμεση λήψη μέτρων που να περιορίζουν τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων και να εγγυώνται ασφάλεια στους χρήστες της περιοχής.

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για ανασχεδιασμό και ενίσχυση του φωτισμού και της σήμανσης, καθώς και για μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας, όπως διαγραμμίσεις, διαβάσεις, κολονάκια, αλλά και διαπλάτυνση πεζοδρομίων όπου απαιτείται. Η Ανοιχτή Πόλη έφερε το θέμα τόσο στο συμβούλιο της 5ης Κοινότητας όσο και στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας από τη δημοτική αρχή άμεσες ενέργειες.

Θα σταθούμε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και των κατοίκων της περιοχής, μέχρι να ικανοποιηθεί το σύνολο των δίκαιων αιτημάτων τους που διεκδικούν το αυτονόητο: ασφαλή γειτονιά, προσβάσιμη σε όλες και όλους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα